برگزاری جشنواره غذایی به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی غذا
به مناسبت فرا رسیدن روز جهانی غذا ، مدیر و پرسنل شبکه بهداشت و درمان فریدن با حضور در جشنواره غذایی ، این روز را گرامی داشتند.
در این برنامه ، پرسنل شبکه با پخت و سرو غذاهای گوناگون در این جشنواره شرکت نموده و در پایان کارشناس تغذیه شبکه با تست غذاها ، بر اساس سلامت محور بودن این غذاها امتیاز دهی صورت داده و نفرات برتر انتخاب گردیدند.
در این برنامه دکتر عبدالهی ، مدیر شبکه بهداشت و درمان فریدن ضمن تشکر از دست اندر کاران برپایی سفره غذایی و همه همکارانی که با تهیه غذای سلامت محور در این جشنواره شرکت نمودند اظهار نمودند : یکی از لازمه های جامعه سالم ، مصرف غذاهای سلامت محور می باشد که از بروز بسیاری از بیماریها ، بخصوص بیماریهای غیر واگیر اعم از دیابت ، فشار خون و ... پیشگیری می کند .
ایشان با تاکید بر استفاده از مواد غذایی تازه ، مصرف غذاهای کنسروی و فست فود را برای سلامت افراد جامعه بخصوص کودکان و نوجوانان خطرناک توصیف کردند و خواستار فرهنگ سازی برای سفره غذایی خانوار بر اساس (سلامت محور بودن) شدند.