رفتن به محتوای اصلی
x

پخت و توزیع آش رشته همزمان با شروع ایام االه دهه فجر و پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم

به مناسبت فرا رسیدن چهل و پنجمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و فرا رسیدن برنامه کشوری پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم (بسیج ملی تغذیه) ، کارمندان شبکه بهداشت و درمان فریدن با تدارک برنامه پخت و سرو آش رشته سالم ، بر شعار های بسیج ملی تغذیه در خصوص کاهش مصرف نمک ، استفاده از نمک استاندارد ید دار و مصرف لبنیات تاکید نمودند.

همچنین در این برنامه ، مهندس صادقی ، کارشناس تغذیه شبکه بهداشت ، ضمن توضیح اهداف برنامه های بسیج ملی تغذیه ، نکاتی آموزشی بر اساس شعارهای بسیج ملی تغذیه ، قبل از سرو آش ، ایراد نمودند.